2020 m. sausio mėn. pateikusiems prašymą saulės elektrinių įrengimui – metas suskubti!

Svarbus priminimas tiems, kurie nuo 2020 m. sausio 2 iki sausio 31 d. pateikė prašymus – nedidelės galios saulės elektrinėms įsirengti.

Nors įsirengimo ir dokumetų pateikimo APVAi terminas nustatytas iki šių metų spalio 31 d., raginame nelaukti paskutinės minutės ir reaguoti jau dabar.

Dar kartą primename, kad APVA iki kovo 5 d. informavo gyventojus apie jiems rezervuotas kompensacines išmokas. Jeigu pamiršote ar tiesiog nežinote kaip pasitikrinti, ar gavote kompensacinę išmoką, šią informaciją pasitikrinti galite per  APVIS sistemą: https://apvis.apva.lt/

Šis finansavimas buvo skirtas  visiems pareiškėjmas, kurie atitiko nustatytus reikalavimus ir atitinkamai teisingai užpildė paraiškas. Jau turintys patvirtintą paraišką iš APVA, kreipkitės dėl tolimesnių procesų įgyvendinimo. Projektams įgyvendinti liko mažiau nei 3 mėnesiai, būtų pats metas įrangą ir darbus planuoti jau dabar.

Šiuo klausimu ENERGOBALT suinteresuota pasiūlyti Jums profesionalią pagalbą ekologiškos energijos gamybos sprendimams įgyvendinti. Įmonė teikia paslaugas, pasitelkusi modernias technologijas, siūlanti tik aukščiausios kokybės produktus. Ji ne tik suprojektuoja, įrengia bei sumontuoja Jums labiausiai tikusį jėgainės komplektą, bet ir sutvarko visus reikiamus dokumentus, leidimus bei pasirūpina profesionalia įrenginių priežiūra po įrengimo.

Pasinaudokite galimybe  tapti energetiškai savarankišku ir atsakingu saulės energijos vartotoju, o norimą įrangą įsirenkite greitai ir be papildomų rūpesčių.

Siūlome nedelsti ir skambinti: +370 645 49491, arba kreiptis el.p.: info@energobalt.lt

 

Leave a Reply